-= flexsol - soluții eficiente pentru depozitarea ermetică a lichidelor =-

          Compania SmartAgroSol oferă clienților săi un produs nou. Prin utilizarea unei tehnologii unice bazate pe materiale inovative, rezervoarele flexibile sunt proiectate pentru transportul și depozitarea îngrășămintelor lichide, rezervoare flexibile de apă pentru stingerea incendiilor , rezervoare flexibile pentru apă potabilă, rezervoare flexibile pentru hidrocarburi , rezervoare flexibile pentru chimicale, deseuri lichide industriale sau agricole.

Pentru a rezuma, permiteți-ne să menționăm principalele avantaje ale rezervoarelor flexibile.

Aplicații

În industrie și în agricultură se folosesc cu succes încă din secolul 20 ca și depozite temporare, permanente sau mobile pentru orice fel de lichid: începând cu apa potabilă, apa pentru stins incendii, apa pentru irigații, pentru fertilizanți lichizi, pentru chimicale lichide, combustibili lichizi, pâna la efluenții din întreprinderi sau ferme, sau până la orice fel de lichide contaminate.

Avantajele rezervoarelor flexibile

Principalul avantaj al rezervoarelor flexibile, față de rezervoarele tradiționale este greutate redusă și mobilitate ridicată.
Masa celui mai mare rezervor cu o capacitate de 250 m³ este de aproximativ 500 kg, iar cea a unui rezervor de oțel similar este de 14 000 kg.
În stare ambalată, 50 de rezervoare flexibile  pot fi puse într-un container de dimensiuni standard. Eficiența costurilor este foarte ridicată în timpul livrării către destinație. Pot fi instalate rapid și cu usurință iar după golire pot fi reimpachetate și depozitate pe palet fără a ocupa inutil spații atât de necesare în alte scopuri.
Rezervoarele flexibile sunt ușoare și nu necesită lucrări scumpe, timp de  pregătire a amplasamentului și construirea unui depozit pe teren.
Sunt etanșe și impermeabile deci nu se vor amesteca cu alte lichide, de exemplu apa de ploaie, nu emană mirosuri neplăcute, conținutul nu se va evapora și de asemenea nu se vor forma alge în interior.
Rezervoarele flexibile nu necesită proiecte, avize, autorizații și pentru instalare au nevoie de lucrări minime.
Pregătirea completă a rezervorului polimeric pentru primirea și distribuirea îngrășămintelor lichide UAN-32 cu o echipă de trei persoane fără pregătire specială. Durează mai puțin de o oră.
Rezervoarele flexibile au o durată de viată de până la 20 de ani și un domeniu de utilizare între -30 grade și + 70 grade.
Aceste rezervoare flexibile sunt realizate din materiale speciale multistrat cu greutăți specifice cuprinse între 900 gr/m2 și 1300 gr/m2 .

Domenii de utilizare

Agricultură: rezerva de apa pentru incendii, apă pentru irigații, rezervor fertilizanți lichizi, efluenți agro
Zootehnie: efluenți lichizi din ferme, apă de băut, rezervă apă incendii,
Industrie: rezervă apă incendii, efluenți industriali, apă potabilă sau industrială, rezervoare pentru lichide alimentare, hidrocarburi, rezervoare pentru materii prime lichide.Depozite, Spații comerciale.
Construcții: rezervă apă incendii, rezervă apă potabilă, încărcătură test, balast temporar, efluenți.

Organizarea depozitării pentru îngrășăminte lichide 

Preț comparativ scăzut.
Desfacerea rezervorului nu necesită lucrări pregătitoare costisitoare, echipament special, personal calificat și durează între 30 și  50 de minute.
Costuri scăzute ale forței de muncă în timpul instalării și pliere.
Depozitarea temporară pe câmp este ușor de executat fără lucrări preliminare speciale la sol.
Durată lungă de viață și posibilitate de reutilizare a recipientului.
Transportare ușoară.
Este posibil să se livreze în orice loc de instalare și de orice vehicul ușor.
Mărimea și greutatea mici și transportul în stare ambalată, rezervorul flexibil de 50 m³ cântărește 140 kg.
Inginerii noștri au proiectat tehnologia și au lansat producția produsului unic – căptușeală moale pentru containere de 20 ft  și 40 ft  pentru transportarea îngrășămintelor pe șosea și pe calea ferată, precum și pentru depozitarea pe termen lung în recipiente metalice.